Cloud tárhely

ownCloud

 

Jellemzők

Szinkronizálja adatait

Felhasználók

Ossza meg adatait

Szinkronizálja fájljait, mappáit, naptárját, névjegykártyáit. Kövesse a verziókat. Érje el akár számítógépről, laptopról, tábla számítógépről vagy telefonról.

Hozzon létre külön felhasználói profilt a család bármely tagjának. Kezeljék külön adataikat, vagy akár osszanak meg egymással dolgokat.

Ossza meg adatait rendszeren belül, vagy akár külső személyek számára. Küldje el fotógalériát barátainak az épp aktuális élményekről.

Verziókövetés

Kiegészítő

Fogd és vidd feltöltés

Megváltoztatja a fájlt, de szüksége lenne az előző állapotra? Erre való a verziókövetés. Egyszerűséggel mehet vissza az időben (5 szinten) és hozhatja elő fájljait.

Nem elégszik meg azokkal a szolgáltatásokkal amit nyújt a rendszer? Nézzen körbe az online boltban, és töltse le, ami szimpatikus számra. Amennyiben ez sem elég, bárki fejleszthet rá további alkalmazásokat.

Nem szeretne telepíteni külön programot? Semmi akadálya, böngészőn keresztül "fogd és vidd módszerrel dobhatja a fájlokat a rendszerbe, amik automatikusan feltöltenek.

Névjegyek

Naptár

Kliens program

Névjegyeit egyszerű könnyedséggel tárolhatja a felhőben. Számítógépével, telefonjával, tábla gépével folyamatos szinkronban van, így sosincs az, hogy valamelyik eszközön nincs meg egy kontó.

Kezelje naptárját bárhonnan. Folyamatos szinkronizációnak köszönhetően sosem marad le semmilyen fontos eseményről. Csoportnak, vagy másik felhasználónak a rendszerében ossza meg az eseményt, hogy mindenki értesüljön róla.

Töltse le a kliensprogram, és kezelje még egyszerűbben adatait. Rendszertámogatás van Windows, Mac, Linux, iOS, Android.